Американската актриса Сюзън Самърс почина на 76-годишна възраст след продължила десетилетия

...
Американската актриса Сюзън Самърс почина на 76-годишна възраст след продължила десетилетия
Коментари Харесай

Отиде си звездата от Стъпка по стъпка Сюзън Самърс

Американската актриса Сюзън Самърс умря на 76-годишна възраст след траяла десетилетия наред борба с рака, оповестява Би Би Си.

 

„ Семейството ѝ се събра, с цел да отпразнува 77-ия ѝ рожден ден. Вместо това те ще честват нейния невероятен живот и желаят да благодарят на милионите ѝ фенове, които доста я обичаха “, се споделя в публично изказване. 

 

Освен актриса, Самърс беше създател и фитнес гуру. Тя стартира своята актьорска кариера в края на 60-те и началото на 70-те години с дребни функции в телевизионни продукции, измежду които " The Love Boat " и " One Day a Time ", преди да получи ролята на Криси Сноу в " Three's Company " през 1977 година Самърс взе участие в шоуто в пет от осемте му сезона, преди да бъде уволнена след спор за възнаграждение.

 

След това звездата прекъсва кариерата си на огромния екран и я възобновява при започване на 90-те с основна роля в хитовия сериал " Стъпка по стъпка ". Той се снима седем сезона. По-късно води и собствено токшоу - " The Suzanne Show ".

 

Междувременно актрисата гради и мултимилионна фитнес империя и издава няколко книги за самопомощ - за поддържане на добра форма и намаляване. Самърс основава и лична марка за продулти за хубост през 2019 година

 

Преди повече от 20 години тя е диагностицирана за първи път с нападателна форма на рак на гърдата. През юли тази година актрисата заяви в обществените мрежи, че след дълга ремисия, подлата болсет се е завърнала.

 

Сюзън Самърс има един наследник от първия си брачен партньор Брус Самърс, за който се омъжва през 1965 година, само че бракът им трае едвам три години. През 1977 година актрисата подписва втори брак - с Алън Хемъл.

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР